Partnerkapcsolatok

Megrendelések készítése és nyilvántartása a COLOR IN PRESS számára

A partnerkapcsolatok menüpontban elérhető rendelések funkcióban a COLOR IN PRESS Kft. részére lehet rendelést feladni. A COLOR IN PRESS beállítja neked, hogy milyen termékek közül választhatsz és megadja a minimális rendelhető mennyiséget. Ha a rendelést rögzítő kollégának van jóváhagyási jogosultsága is, akkor a rendelés véglegesítésével egy időben a rendelés feladásra is kerül a COLOR IN PRESS részére. Ha más hagyhatja jóvá a megrendelést, akkor a megrendelés az ő jóváhagyása után kerül kiküldésre. A rendelés véglegesítése vagy jóváhagyása után nincs további teendő, a megrendelést a COLOR IN PRESS Kft. a rendszeren belül megkapja.

A megrendelések funkcióban egy helyen láthatók a korábban leadott megrendelések, a jóváhagyásra váró megrendelések és itt az egyes megrendelések részleteit is meg lehet nézni.

Árajánlatkészítés és nyilvántartás

A törzsadatok közé felvitt termék és szolgáltatás adatok és partnerinformációk alapján könnyen tudsz ajánlatot összeállítani partnereid részére. Az ajánlatok listája és az egyes ajánlatok a partnerkapcsolatok árajánlat menüpontban tekinthetők meg, illetve az új árajánlat itt készíthető el. Az így összeállított ajánlatot pdf formátumban emailen el tudod küldeni a partnerednek vagy ki lehet nyomtatni. Az ajánlatból gombnyomásra lehet számlát készíteni. Így nem kell többé emailekből keresgélni, hogy milyen ajánlatot is küldtél el, és a számlázás is nagyon leegyszerűsödik.

Előző